Njut av 40 € av Dyu Ebike med kod SUMMER vid kassan. Erbjuda giltigt till den 30 juni. Handla nu >>>
EU | Oss

Bästa fällbara elektriska cykel | DYU D3F Electric Bike Review

Bästa fällbara elektriska cykel | DYU D3F Electric Bike Review

Välkommen till min Dyu D3F Electric Bike Review. Jag har haft massor av kul med den här cykeln och ser fram emot att ta den till stranden med mig i år och utforska runt staden på sommaren. Ställ gärna frågor i kommentarerna nedan och tack för att du tittade på!

Lär dig mer om Dyu D3f Folding Ebike

Så här är affären som mitt arbete är en och en halv mil från mitt hus, vilket är ungefär en tre minuters bilresa med stigande gaspriser och det faktum att jag är så nära att jag tyckte att det var en fantastisk möjlighet att leta efter en elektrisk cykel För att få mig till och från jobbet helt bokstavligen när jag sökte runt Dyu räckte ut och frågade om de kunde skicka mig sin D3F-vikbara e-cykel var jag som vem ja, naturligtvis, så det här är min mycket outbildade genomsnittliga konsumentelektriska cykel i expertgranskning och åsikter från Dyu D3F.

Så låt oss få detta ur vägen redan i början är den här cykeln 469 stora men i världen av e-cyklar är detta en relativt billig andra sak som det är fånigt jag menar verkligen fånig, särskilt för en sex-fot-en kille som jag Jag valde att dela upp den här videon i för- och nackdelar så låt oss komma in i de dåliga sakerna av Dyu D3F så att grepparna är lite för små och mina knogar gnuggar kraften och farthållaren som sätet inte är så bekväm men De flesta cykelstolar är inte även om cykeln är byggd solid på grund av dess storlek, det känns inte så solid när du rider på det finns det ingen fjädring utom för fjädrarna under sätet.

Det är tyngre än jag trodde att det skulle vara och när du fäller ner cykeln är jag bekymrad över ledningarna som går igenom styret ska jag vara ärlig hoppades jag på lite mer kraft och den här saken verkar ha massor av problem På kullar som nämnts tidigare ser det riktigt fånigt ut, särskilt för en sex fot en person som jag själv bromsarna, fungerar bra men de vibrerar lite speciellt i styret och jag är inte säker på om det bara är en skivbroms sak på alla Cyklar eller inte kedjan är ganska krispig ibland och jag vet inte om det är en normal sak eller om den behöver mer fett eller vad jag bara något jag märkte att bakljuset faktiskt är batteridrivet kommer det inte som en del av Cykel och det är ett problem att sätta på cykeln. Sortimentet är inte så bra att pedalerna faktiskt är plast men de är ganska robusta så långt jag kan säga att topphastigheten är ganska inställd, du kan faktiskt inte trampa snabbare än motorn kan ta dig om du inte går neråt och det sista är Batterimätaren är bara fyra små prickar och jag märkte när jag kör det kommer att hoppa fram och tillbaka mellan två av dem och jag skulle hata att komma ner till en punkt kvar och sedan bli strandad någonstans bara för att jag inte är säker på hur mycket batteri är faktiskt kvar i cykeln så det är det för nackdelar med de flesta av dessa saker är ganska passerbara, särskilt om du inte förväntar dig att denna cykel ska vara Mercedes-Benz av e-cyklar som du inte borde vara och om du inte gör det Bo i ett super kuperat område som jag gör jag tror att den här saken kan vara ganska bra jag tänker kuststäder där allt är platt verkar bra och förresten kommer jag att ta detta till stranden med mig i år.

Så här är proffsen för Dyu D3F den stora den är vikbar den passar på baksidan av min bil mycket enkelt för referens. Jag har en Hyundai Elantra 2021 så att cykeln är lättare än de flesta andra e-cyklar och det är, lätt att manövrera på grund av de mindre hjulen och den mindre hjulbasen finns det faktiskt farthållare på denna cykel som aktiveras genom att ställa in gasen där du var du vill ha det och sedan bara knacka på rätt farthållare en annan sak som motorn och själva cykeln

Ganska tyst nu som jag nämnde innan cykeln verkar väldigt robust och det verkar vara riktigt bra. Det finns en integrerad strålkastare men strålkastaren
är fäst vid kroppen och inte styret, så när du vänder visar det inte att det är vart du ska, vilket jag antar är mer en con men det är en proffs att det har en strålkastare tycker jag att färgschemat är bra den svarta det röda, det finns några lättare element där så bra det ser bra ut som en konstig sak som jag märkte var den här cykeln ser väldigt svalare ut när styret är nere som inte riktigt hjälper något men det ser coolt att positionen medan ridning är riktigt bekväm Och som jag sa innan det fungerar bra på platt mark.

Jag tycker att valet att gå med skivbromsar är fantastiskt, jag tycker att det är en trevlig funktion som de inte behövde göra men de gjorde superlätt att slå på och det har ganska snabbt, laddning så långt jag kan berätta om de få gånger att jag har varit tvungen att debitera det kickstanden är solid och fungerar bra jag älskar sparken det känns trevligt och framför allt är det bara roligt det faktum att det är litet du kan skoja runt på det, jag tycker att det skulle vara riktigt roligt att Rida detta med en vän som om du hade en vän som också hade en bara kryssning runt gå till de lokala butiksbutikerna vad det kan vara att göra en ölkörning är det bara en rolig liten cykel att cykla runt så den stora frågan ska du köpa Det är mitt svar är ja om du inte har så långt att gå har du inte många kullar och du har inget emot att se fånigt när du rider på det om du inte har massor av kontanter att spendera på en elektrisk cykel som Återigen vet jag är relativt om du behöver något som passar på mindre platser och kan fällas upp och definitivt om du är på den kortare sidan. Jag tror att någon i intervallet 5 fot till 5 11 skulle förmodligen fungera bäst, särskilt om du är barn kan jag se den här saken vara super kul om du är liten så min typ av slutliga tankar om e-cykeln är det totalt sett Det är en super solid byggnad och det får jobbet gjort, särskilt för den lägre prispunkten Dyu gillar inte heller över-löst vad cykeln kan göra all sin statistik och detaljer om cykeln är listade på webbplatsen och du får ärligt ärligt Mer än du betalar för enligt min mening.

Lär dig mer om Dyu D3f Folding Ebike

Lämna en kommentar

Observera, kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Featured Products

Dyu d3f 14 tum elektrisk mini -cykel vikbar ebike
Vanligt pris €629,00 €518,88
  Endast EU] Dyu A5 14 tum vikbar elektrisk cykel
  Vanligt pris €769,00 €659,00

   Vad letar du efter?

   2x dyu d3f 14 tum elektrisk mini -cykel vikbar ebike

   Någon gillade och köpte

   2x dyu d3f 14 tum elektrisk mini -cykel vikbar ebike

   10 Minuter sedan Från Amsterdam

   Din vagn