Registrera dig för att få extra $ 20 rabatt för en cykel med kod: Hello20, slutar 5/30

DYU S2 mini vikbar e-cykelöversikt

DYU S2 mini vikbar e-cykelöversikt

De flesta eBikes som jag har testat är verkligen skrymmande och inte lämpliga för små utrymmen , det är svårt att bära dem till kollektivtrafik eller ta det till platser i din bilbit. Dyu S2 är en mini-e-cykel som kan uppfylla kraven.

Dyu S2 samlades ut ur lådan. I grund och botten behövde jag bara installera sittplatsen och pedalerna före min första åktur.

Lär dig mer om Dyu S2 10 tum Mini Electric Bike Compact Stylish Portable Design

Det var i riktigt gott skick , det fanns bara en liten spricka på plastkroppen , men det påverkar inte operationerna. Cykeln inkluderar fendrar , framljuset i fronten , och en kickstand , så att du inte behöver köpa något annat för att börja rida på den.

Detta är förmodligen den minsta e-cykel jag någonsin har använt, min senaste e-cykel kom med 12-tums hjul medan den här har bara 10-tums hjul.

Jag är bara 5 fot 7 lång, men det såg redan litet ut för mig, även när jag ställde in den i den maximala sitthöjden. Min 7-åriga dotter kunde sitta bekvämt på cykeln.

Därför om du är högre och större än jag bör du överväga det noggrant innan du gör köpet.

Jag gillar verkligen dess kompakta storlek, jag kan fälla handtaget och sänka sittstolpen. Då kan det enkelt passa in i vilken bilbit som helst.

Det finns bara några kontroller på styret, du kan hitta en ljusströmbrytare, en strömbrytare och ett höger vridgrepp. Det finns också en LED -skärm som visar den aktuella batterinivån.

DYU S2 är uppenbarligen inte utformad för att använda utan en elektrisk assistent. Detta är en enhastighet med låg växel. Så det är väldigt långsamt när du bara använder pedaler för att gå framåt. Du bör alltid slå på modellen och sedan cykla i full gas eller nyttolastassistentläge. Jag använder cykeln i fullt gassläge.

Merparten av tiden och pedalerna är precis som fotstöd för mig, att rida på Dyu är faktiskt mycket bekvämare än jag förväntade mig att Dyu -cykel använder ett dubbelchockreducerande system, inklusive en upphängningsstolstolpe och tjocka däck.

Det kan jämna ut grov terräng ganska bra, så jag kan rida den på asfalterade vägar i mer än 30 minuter utan att känna betydande obehag förutom 240-watt-modellen är tillräckligt bra för mig, eftersom jag mestadels åker på platta vägar och klämmer fast några låga lutningar .

Batteriet kan hålla mer än 20 mil för normal användning, låt oss nu kontrollera våra för- och nackdelar:

 

Fördelar

kompakt design

bekväm åktur

Bra batteritid

 

Nackdelar
inte lämplig för stora ryttare

Långsam hastighet med vår motor

Sammantaget kan Dyu S2 inte imponera på mig som en e-cykel, men är Ett bra alternativ till e-scooters och är fortfarande kompakt samtidigt som den är mycket mer stabil och bekväm. Så vi kan åka den under en längre tid. Jag rekommenderar starkt e-cykeln till sitt överkomliga pris.

Lär dig mer om Dyu S2 10 tum Mini Electric Bike Compact Stylish Portable Design

Lämna en kommentar

Observera, kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Featured Products

Dyu d3f 14 tum elektrisk mini -cykel vikbar ebike
Vanligt pris €629,00 €499,00

  Vad letar du efter?

  [Förbeställning] DYU R1 20 tum vikbar stadscykel

  Någon gillade och köpte

  [Förbeställning] DYU R1 20 tum vikbar stadscykel

  10 Minuter sedan Från Amsterdam

  Din vagn