Registrera dig för att få extra $ 20 rabatt för en cykel med kod: Hello20, slutar 5/30

DYU S2 Liten storlek Electric Bike Unboxing

DYU S2 Liten storlek Electric Bike Unboxing

Jag har äntligen fått min DYU S2, det är lite mindre än min andra e-cykel, men det har mycket mer funktionalitet och lite mindre och mer lätt så det borde vara lite roligare. Så vad jag ska göra är att öppna upp det och visa dig runt, så jag lyckades få bort allt dumt band och det var snyggt förpackat. Och sedan inuti eftersom du kan se är det en ganska liten cykel och det är allt i bitar så vad jag ska göra är att ta ut det och få allt igång.

Lär dig mer om Dyu S2 10 tum Mini Electric Bike Compact Stylish Portable Design

Så jag har lyckats få allt ut ur lådan, du kan se att det är snyggt förpackat alla styrofoams på dem alla rätt platser, så att det inte skadas, har din platspost här. Fick ditt larm dina nycklar och dina avgifter och um dina pedaler är saker inuti lådan.

Så vad jag ska göra först är att öppna lådan först innan jag packar upp cykeln så jag ska gå vidare och göra det nu

Okej så låt oss öppna detta och se vad vi har. Så vi har, jag tror att det är amerikansk kabel, båda dessa är oss och EU tror jag fick det faktiska laddarblocket.

Jag har redan en Kettle UM -kabel så att det borde vara bra. Dessutom är det som är ganska coolt och ja det är det så jag har förpackningen av och vad jag ska göra nu är att sätta på sätet först men innan jag gör det kan du se hur liten det är.

Så det är ganska trevligt att du kan veta att du sätter i din bagage och borde vara du vet ganska kompakt och borde passa in där ganska snyggt um så att få platsen bara ta ut det och det finns den här lilla mössan här som är ganska snyggt utseende Efter att din platspostområde inte skadas i transit och sedan bokstavligen kommer det bara att gå in så och det har en upphängningspost.

Förutom en upphängningspost så att det har att UM Nice borde vara ganska bekväm att rida på det. Rätt och sedan fälls det styret så det jag behöver göra är att bokstavligen bara dra upp det och hoppas att han inte faller över på mig men ja, hon går in så och sedan om du kan se det har det här klippet Håller in och sedan har du det här som slots och sedan låses på plats, så om den någonsin fälls in den har den här låsmekanismen för extra säkerhet och sedan måste styret vridas över lite um de levereras så här , så handstången och bromsarna skadas inte så vad du behöver göra är att bara lossa det och sedan bara rotera det och det borde vara bra, jag kommer förmodligen att anpassa det till min typ av preferens senare

Men ja det är vad det verkligen är rätt så nästa sak jag behöver göra är att sätta på dessa pedaler så det är hopfällbart så när de är på väg att vara mycket
mer kompakt cykeln. Gå med reflektorer och det kommer också med vänster och höger etiketter så att du inte kan blandas och visa dig vilken rotation som ska sätta in dem så att jag kommer att sätta in dem nu så att det bokstavligen bara går in och skruvade in dem , inget för svårt så jag ska gå vidare och göra det.


Rätt så jag får pedalerna just nu eftersom du kan se att det fälls in och öppnar upp det går bara så och sedan har de inkluderat det här verktyget så att du bara har gjort det några till. rotationer och det ska vara trevligt och tätt där inne

Så ja det är ena sidan som är gjort för den andra sidan, höger killar så allt är allt på nu. Vad jag ska göra är att ge dig ett snabbt specifikblad om det och gå över huvudområdena så att det uppenbarligen kallas Dyu S2, det har 10-tums hjul cykeln väger cirka 17 kg, och den maximala kapaciteten som du kan Ladda på cykeln är cirka 120 kg, ridhastigheten tror jag att det är här du kan använda elektrisk endast vilket är 20 km per timme och då är maxhastighet 25 vilket är cirka 15. Jag tror att det är normalt så laglig hastighet elektrisk. Uthållighet 40 kilometer, uppenbarligen är det uppenbarligen som det bästa scenariot som uppenbarligen spelar en faktor i hastighet, kullar osv. Och sedan ökar batteritiden tror jag

Det är när du trampar som är pedalassistent och använder elmotorn samtidigt som är 50 km och batterikapaciteten som är 10ampar som är större än min andra så det borde få mer räckvidd

Laddningstid runt sex timmar är den nominella motorkraften 240 watt batterispänningen eller och motorspänningen, 36 volt och den har strålkastarens ljus. Sitthöjd justerbar, kryssningskontrollen sparkar in efter åtta
Sekunder och det är skivbromsar så jag ska nu titta närmare på alla dessa funktioner och du vet att du tittar runt så att du kan se på bakhjulet har det ett 10-tums hjul. Ganska solid det har det här trevliga lilla, det ser ut som en liten spoiler av uppenbarligen en lerguard trevlig liten lerguard för att hålla dig du känner torr i regnet om du åker där inne

Och sedan har du dessa reflektorer här och även din lerguard här
Um på den här sidan har det den här varningsetiketten, inget annat på den sidan för att vara ärlig så.

Lär dig mer om Dyu S2 10 tum Mini Electric Bike Compact Stylish Portable Design

Lämna en kommentar

Observera, kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Featured Products

Dyu d3f 14 tum elektrisk mini -cykel vikbar ebike
Vanligt pris €629,00 €499,00

  Vad letar du efter?

  Dyu S2 10 tum Mini Electric Bike Compact Stylish Portable Design

  Någon gillade och köpte

  Dyu S2 10 tum Mini Electric Bike Compact Stylish Portable Design

  10 Minuter sedan Från Amsterdam

  Din vagn