Meteen naar de content

Beste opvouwbare elektrische fiets | DYU D3F elektrische fietsrecensie

by Jesse J. 29 May 2022 0 reacties

Welkom bij mijn DYU D3F elektrische fietsreview. Ik heb veel plezier gehad met deze fiets en kijk er naar uit om hem dit jaar mee naar het strand te nemen en in de zomer de stad te verkennen. Stel gerust vragen in de reacties hieronder en bedankt voor het kijken!

Meer informatie over de DYU D3F opvouwbare e-bike

Dus hier is de deal mijn werk is anderhalve mijl verwijderd van mijn huis, wat ongeveer drie minuten rijden is met stijgende gasprijzen en het feit dat ik zo dichtbij ben dat ik dacht dat dit een geweldige kans om op zoek te gaan naar een elektrische fiets om me letterlijk van en naar mijn werk te brengen terwijl ik rond aan het zoeken was. dyu stak zijn hand uit en vroeg of ze me hun d3f opvouwbare e-bike konden sturen. dit is mijn hoogst ongeschoolde gemiddelde elektrische consumentenfiets in deskundige beoordeling en meningen van de dyu d3f.

Dus laten we dit vanaf het begin uit de weg ruimen deze fiets heeft 469 grote maar in de wereld van e-bikes is dit een relatief goedkoop tweede ding het is maf Ik bedoel echt maf, vooral voor een zes- foot-one guy zoals ik Ik heb ervoor gekozen om deze video op te splitsen in voor- en nadelen, dus laten we ingaan op de slechte dingen, de nadelen van de dyu d3f, dus de grepen zijn een beetje te klein en mijn knokkels wrijven over de power- en cruise control-knoppen de stoel is 't is niet zo comfortabel, maar de meeste fietsstoeltjes zijn dat niet, ook al is de fiets stevig gebouwd vanwege zijn formaat, hij voelt niet zo stevig aan als je erop rijdt, er is helemaal geen vering behalve de veren onder het zadel.

Hij is zwaarder dan ik dacht dat hij zou zijn en als je de fiets neerklapt, maak ik me zorgen over de draden die door het stuur gaan. Ik zal eerlijk zijn, ik hoopte op wat meer kracht en dit ding lijkt om veel problemen te hebben op heuvels, zoals eerder vermeld, het ziet er echt maf uit, vooral voor een persoon van 1,80 meter zoals ik, de remmen werken geweldig, maar ze trillen een beetje, vooral in het stuur en ik weet niet zeker of dat gewoon is een schijfrem op alle fietsen of niet, de ketting is soms behoorlijk knapperig en ik weet niet of dat normaal is of dat er meer vet nodig is of wat ik net heb opgemerkt, het achterlicht werkt eigenlijk op batterijen, het doet het niet t komt als onderdeel van de fiets en het is nogal een gedoe om op de fiets te zetten het bereik is niet zo groot de pedalen zijn eigenlijk van plastic, maar ze zijn behoorlijk stevig voor zover ik kan zien de topsnelheid is behoorlijk ingesteld, jij kan eigenlijk niet sneller trappen dan de motor aankan, tenzij je bergafwaarts gaat en het laatste is dat de batterijmeter maar vier kleine puntjes is en ik merkte dat hij tijdens het rijden heen en weer springt tussen twee van hen en ik zou Ik haat het om tot één punt over te gaan en dan ergens vast te lopen, alleen omdat ik niet zeker weet hoeveel batterij er nog in de fiets zit, dus dat is het voor de nadelen. De meeste van deze dingen zijn redelijk redelijk, vooral als je dit niet verwacht fiets wordt de mercedes-benz van e-bikes, wat je niet zou moeten zijn en als je niet in een super heuvelachtig gebied woont zoals ik, denk ik dat dit ding behoorlijk goed zou kunnen zijn, ik denk aan kustplaatsen waar alles plat lijkt geweldig en trouwens, ik neem dit dit jaar mee naar het strand.

Dus hier zijn de voordelen van de dyu d3f: de grote is opvouwbaar en past heel gemakkelijk achter in mijn auto ter referentie. ik heb een hyundai elantra uit 2021, dus de fiets is lichter dan de meeste andere e-bikes en hij is gemakkelijk te manoeuvreren vanwege de kleinere wielen en de kleinere wielbasis. Er is eigenlijk cruise control op deze fiets die wordt geactiveerd door het gaspedaal in te stellen waar je wil het en tik dan gewoon op de rechter cruise control-knop nog iets de motor en de fiets zelf maar de koplamp
is bevestigd aan het lichaam en niet aan het stuur, dus als je draait, laat het je niet zien waar je heen gaat, wat volgens mij meer een nadeel is, maar het is een pro dat het een koplamp heeft i vind het kleurenschema geweldig, het zwart, het rood, er zijn ook wat lichtere elementen, het ziet er goed uit, iets raars, het viel me op dat deze fiets er veel cooler uitziet als het stuur naar beneden is, wat niet echt iets helpt, maar het ziet er cool uit de positie tijdens het rijden is echt comfortabel en zoals ik al eerder zei, het werkt geweldig op een vlakke ondergrond.

Ik denk dat de keuze om met schijfremmen te gaan geweldig is. Ik vind het een leuke functie die ze niet hoefden te doen, maar ze gingen supergemakkelijk aan en het is vrij snel, opladen voor zover ik kan zien de paar keer dat ik hem heb moeten opladen is de standaard stevig en werkt geweldig ik ben dol op de standaard hij voelt prettig aan en bovenal is het gewoon leuk het feit dat hij klein is, je kunt erop rondschuiven denk ik dat het zou zijn echt leuk om dit met een vriend te rijden, alsof je een vriend had die er ook een had, gewoon rondrijden, naar de plaatselijke winkel gaan, wat het ook mag zijn, een biertje laten rennen, het is gewoon een leuke kleine fiets om op rond te rijden, dus de grote vraag als je het zou kopen, is mijn antwoord ja, als je niet ver hoeft te gaan, heb je niet veel heuvels en vind je het niet erg om er maf uit te zien tijdens het rijden als je niet veel geld hebt om aan een elektrische fiets waarvan ik weer weet dat het relatief is als je iets nodig hebt dat op kleinere plaatsen past en kan worden opgevouwen en zeker als je aan de korte kant bent. ik denk dat iemand in het bereik van 5 voet tot 5 11 waarschijnlijk het beste zou werken, vooral als je een kind bent. het is een super solide constructie en het klaart de klus, vooral voor die lagere prijs, dyu houdt er ook niet van om te veel te beloven wat de fiets kan doen meer dan je betaalt naar mijn mening.

Meer informatie over de DYU D3F opvouwbare e-bike

Prev Post
Next Post

Reactie plaatsen

All blog comments are checked prior to publishing

Bedankt voor het abonneren

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning

Select your country or region

Inloggen
MY CART
(0 items)

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping