Meteen naar de content

DYU D3F elektrische fietsrecensie

by Jesse J. 30 Jun 2022 0 reacties

Meer informatie over DYU D3F

Oké, vandaag gaan we een review schrijven over deze DYU-fiets die ze ons hebben gestuurd om te bekijken en onze mening erover te geven.

Dus om te beginnen heeft dit een batterij van 10 AH uur. Het duurt ongeveer vijf uur om volledig op te laden als het leeg is. het komt met een motor van 250 watt, die piekt op ongeveer 550 watt, met een koppel van 10 newtonmeter, deze fiets met trapondersteuning aan, je komt tussen de 30 en 37 mijl. als je gas geeft, snijdt het waarschijnlijk dat de halve topsnelheid ongeveer 25 km per uur zal zijn en we hebben het binnen gewogen, we hebben 43 pond, maar op de website staat dat het 37 is. weet niet of ik het geloof.

Hij komt met deze 14-inch wielen, een geïntegreerde koplamp en ook mechanische schijfremmen. Deze fiets zal een draagvermogen hebben van ongeveer 265 pond en het is absoluut een leuke kleine fiets. hij is nu te koop voor ongeveer 505, laten we een paar ritten maken en wat meningen over dit ding krijgen

Oké jongen, wat vond je van die Dyu-fiets, je weet dat het een leuke fiets is. Ik vond hem erg leuk tijdens mijn testrit. het voor het prijskaartje, maar als het iets meer zou zijn, zou ik het waarschijnlijk voor de prijs daarvan kopen, ik vind het erg leuk en ik vind het een geweldige fiets en het is behoorlijk veelzijdig en je kunt het oppakken, je kunt het zeker dragen als je zou kunnen als je er een had waar zie je jezelf het voor gebruiken tijdens het rijden ik woon niet zo ver van mijn werk oke dus als ik gewoon van mijn huis naar mijn werk rijd denk ik dat ik die afstand zeker perfect kan maken en dan gewoon kan pak het een beetje op, breng het naar binnen, ga er wat lunchen, misschien bedoel ik dat het leuk is om het uit te proberen, want ja, cool, perfecte man, ik waardeer het, dank je.

Maak er een beetje plezier van, naar mijn mening, oh ja, tover een glimlach op je gezicht, zou je dit ooit zien gebruiken? ja als ik een vriend had die anderhalve kilometer verderop woonde, ga ik dit precies naar zijn huis rijden, oké ja, maar niet zoals een rit van 15-20 mijl, niet om naar het werk te pendelen oké, geweldig ja, dank je.

Hij bewoog wat zijn je gedachten? het is best leuk waar zou dit volgens jou voor worden gebruikt, zoals van de sneltram stappen om de laatste kilometer naar je werk te gaan.

Heer, ik kan dit niet zeggen, het is nadat je een paar ronden hebt gereden, wat vind je van deze fiets? woon-werkverkeer in plaats van die scooters die je niet kunt besturen of waarvan je weet dat ze bijna iedereen vermoorden als je de straat uitgaat, deze doet het veel beter, veel meer controle. Voelt eigenlijk goed geweldig bedankt

Mark, oh ja, in alle eerlijkheid, omdat dit een budgetfiets is, is dit ding echt leuk, iedereen in de winkel die het tot nu toe heeft geschreven, vindt het leuk.

Het doel van deze fiets is hoogstwaarschijnlijk je laatste woon-werkverkeer, je stapt uit de trein, je verlaat school en je hebt een rit van anderhalve kilometer, dit is wat je gaat rijden.

Super leuk, je kunt jezelf er niet erg serieus op nemen, want ik bedoel, kijk er eens naar, maar het is geweldig, oké Bowden na het rijden op de DYU, wat zijn je eerste, wat zijn je indrukken ervan, ik vind het erg leuk .

Het is een leuke rit, absoluut niet te veel, kracht en eh, maar het is leuk om rond te toeren, vrij gemakkelijk om dat soort dingen mee te sjouwen als je die fiets bezit, hoe zou je jezelf dan kunnen zien gebruiken.

ehm klein woon-werkverkeer misschien een paar kilometer, kleine dingen gaan doen maar eh ja, perfect bedankt waardeer het, de dyu.

Meer informatie over DYU D3FPrev Post
Next Post

Reactie plaatsen

All blog comments are checked prior to publishing

Bedankt voor het abonneren

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning

Select your country or region

Inloggen
MY CART
(0 items)

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping