Meteen naar de content

DYU S2 Mini opvouwbare e-bike review

by Jesse J. 28 Apr 2022 0 reacties

De meeste e-bikes die ik heb getest, zijn erg omvangrijk en niet geschikt voor kleine ruimtes. Het is moeilijk om ze mee te nemen naar het openbaar vervoer of mee te nemen naar plaatsen in je auto. De DYU S2 is een mini e-bike die zou kunnen voldoen aan de eisen.

De DYU S2 kwam voorgemonteerd uit de doos. Eigenlijk hoefde ik alleen maar de zadelpen en pedalen te installeren voor mijn eerste rit.

Meer informatie over de DYU S2 10 inch elektrische minifiets Compact Stijlvol draagbaar ontwerp

Het was in echt goede staat, er zat alleen een kleine scheur in de plastic behuizing, maar dit heeft geen invloed op de werking. de fiets is inclusief spatborden, voorlicht, achterlicht en een standaard, dus je hoeft niets anders te kopen om erop te gaan rijden.

dit is waarschijnlijk de kleinste e-bike die ik ooit heb gebruikt, mijn recente e-bike kwam met 12-inch wielen, terwijl deze slechts 10-inch wielen heeft.

Ik ben slechts 1,75 meter lang, maar hij zag er al klein uit voor mij, zelfs als ik hem op het maximum zette stoelhoogte. mijn 7-jarige dochter kon comfortabel op de fiets zitten.

daarom, als je langer en groter bent dan ik, moet je er goed over nadenken voordat je de aankoop doet.

Ik vind het echt leuk compact formaat, ik kan de stuurpen neerklappen en de zadelpen laten zakken. dan past hij gemakkelijk in elk autodeel.

er zijn maar een paar bedieningselementen op het stuur, je kunt een lichtschakelaar, een claxon, een aan/uit-knop en een rechter draaigreep vinden. er is ook een led-display dat het huidige batterijniveau weergeeft.

de DYU S2 is duidelijk niet ontworpen om te gebruiken zonder een elektrische assistent. dit is een enkele versnelling met een lage versnelling. dus het is erg traag als je alleen pedalen gebruikt om vooruit te komen. je moet het model altijd aanzetten en dan vol gas rijden, of in de payload assistent-modus. Ik gebruik de fiets op vol gas.

Meestal en de pedalen zijn net als voetsteunen voor mij, rijden op de DYU is eigenlijk veel comfortabeler dan ik had verwacht. De DYU-fiets gebruikt een dubbel schokdempend systeem, inclusief een geveerde zadelpen en dikke banden.

hij kan ruw terrein vrij goed gladstrijken, dus ik kan er meer dan 30 minuten op verharde wegen mee rijden zonder noemenswaardig ongemak te voelen, bovendien is het 240 watt model goed genoeg voor ik, aangezien ik meestal op vlakke wegen rijd en een paar lage hellingen vasthoud.

de batterij kan bij normaal gebruik meer dan 20 mijl meegaan, laten we nu eens kijken naar onze voor- en nadelen:

 

Pro's

compact ontwerp

comfortabel rijden

goede batterijduur

 

Nadelen
niet geschikt voor grote rijders

lage snelheid met onze motor

Al met al kan de DYU s2 geen indruk op me maken als e-bike, maar het is een geweldig alternatief voor e-scooters en is nog steeds compact terwijl het veel stabieler en comfortabeler is. zodat we er langer op kunnen rijden. Ik zou de e-bike ten zeerste aanbevelen voor zijn betaalbare prijs.

Meer informatie over de DYU S2 10 inch elektrische minifiets Compact Stijlvol draagbaar ontwerp

Prev Post
Next Post

Reactie plaatsen

All blog comments are checked prior to publishing

Bedankt voor het abonneren

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning

Select your country or region

Inloggen
MY CART
(0 items)

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping