Meteen naar de content

DYU S2 kleine elektrische fiets unboxing

by Jesse J. 27 Apr 2022 0 reacties

Ik heb eindelijk mijn DYU S2, hij is een beetje kleiner dan mijn andere e-bike, maar hij heeft veel meer functionaliteit, en een beetje kleiner en lichter, dus hij zou een beetje leuker moeten zijn. Dus wat ik ga doen is het openmaken en je rondleiden, dus het lukte me om alle gekke tape eraf te krijgen en het was mooi verpakt. En dan van binnen, zoals je kunt zien, is het een vrij kleine fiets en het is allemaal in stukken, dus wat ik ga doen is hem eruit halen en alles weer goed laten werken.

Meer informatie over de DYU S2 10 inch elektrische minifiets, compact, stijlvol, draagbaar ontwerp

Dus het is me gelukt om alles uit de doos te halen, je kunt zien dat het mooi verpakt is, alle piepschuim erop op de juiste plaatsen, zodat het niet beschadigd raakt, heb je zadelpen hier. heb je alarm, je sleutels en je ladingen en eh, je pedalen zijn dingen in de doos.

dus wat ik eerst ga doen, is eerst de doos openen voordat ik de motor uitpak, dus ik ga dat nu doen

Oké, dus laten we dit openen en kijk wat we hebben. dus we hebben ik denk dat het ons kabel is, beide zijn wij en eu ik denk dat het eigenlijke laadblok is.

Ik heb al een waterkoker um kabel dus dat zou prima moeten zijn gebruik het voor mijn scooter waarom ik denk dat er nog steeds een verpakking in zit heb je pedalen ik moet plastic opvouwbare pedalen vastschroeven en instructies de handleiding en je krijgt daar ook wat gereedschap bij, wat best gaaf is en ja dat is het, dus ik heb de verpakking eraf en wat ik nu ga doen is eerst de stoel erop zetten, maar voordat ik dat doe, kun je zien hoe klein het is is.

dus het is best aardig dat je het in je kofferbak kunt stoppen en het zou best compact moeten zijn en daar heel goed in moeten passen um dus om het zitje erin te krijgen, haal dat er gewoon uit en daar is dit kleine kapje hier, wat best mooi is, zorgt ervoor dat je zadelpen niet beschadigd raakt tijdens het transport en dan gaat het letterlijk zo naar binnen en het heeft een ophangpaal.

evenals een verende paal, dus het heeft dat um nice redelijk comfortabel moet zijn om erop te rijden. rechts en dan het stuur, het klapt zo naar beneden, dus wat ik moet doen is het letterlijk omhoog trekken en hopen dat hij niet op me valt, maar ja, ze gaat zo naar binnen en als je dan kunt zien, heeft het deze clip houdt vast en dan heb je dit dat op zijn plaats klikt en vervolgens vergrendelt, dus als het ooit inklapt, heeft het dit vergrendelingsmechanisme voor extra veiligheid en dan moet het stuur een beetje worden gedraaid eh, ze worden zo geleverd , zodat de handgreep en de remmen niet beschadigd raken, dus wat je moet doen is dat gewoon losmaken en dan een beetje draaien en dat zou in orde moeten zijn. Ik zal het waarschijnlijk later aanpassen aan mijn soort voorkeur

maar ja, dat is wat het echt is, dus het volgende dat ik moet doen is deze pedalen erop zetten, zodat deze opvouwbaar zijn, zodat ze een stuk
compacter zijn op de fiets. Ga met reflectoren en het wordt ook geleverd met de linker- en rechterlabels, zodat je niet door elkaar kunt raken en je kunt laten zien in welke rotatie je ze moet plaatsen, dus ik ga ze er nu in doen, dus het gaat er letterlijk gewoon in en schroeft ze erin , niets te moeilijk, dus ik ga door en doe dat.


juist, dus ik krijg de pedalen er op dit moment in, zoals je kunt zien, vouwt het in en opent het gewoon zo en dan hebben ze dit gereedschap ook toegevoegd, dus nadat je' Ik heb dat gedaan, geef het nog een paar rotaties en het zou daar mooi en strak moeten zijn

dus ja, dat is de ene kant gedaan, moet naar de andere kant, oké jongens, dus alles is nu klaar. wat ik ga doen is je een snel specificatieblad geven en de belangrijkste gebieden bespreken, dus het heet duidelijk de DYU S2, het heeft 10-inch wielen, de fiets weegt ongeveer 17 kg, en de maximale capaciteit die je kunt belasting op de fiets is ongeveer 120 kg, de rijsnelheid denk ik dat dit is waar je alleen elektrisch kunt gebruiken, wat 20 km per uur is en dan is de maximale snelheid 25, wat ongeveer 15 is. ik geloof dat dat normaal gesproken dat legale soort elektrische snelheid is. Uithoudingsvermogen 40 kilometer, blijkbaar eh dit is natuurlijk het beste scenario, natuurlijk speelt gewicht een rol bij snelheid, heuvels enzovoort en verhoogt dan de levensduur van de batterij, denk ik

Dat is wanneer je trapt, wat trapondersteuning is en de elektrische gebruikt motor tegelijkertijd die 50 km is en de batterijcapaciteit die 10 ampère is, wat groter is dan mijn andere, dus het zou meer bereik moeten krijgen

Oplaadtijd ongeveer zes uur, het nominale motorvermogen is 240 watt de batterij spanning of en de motorspanning, 36 volt en het heeft een koplamp achterlicht. zithoogte verstelbaar, de cruise control treedt in werking na acht
seconden en het zijn schijfremmen wiel het heeft een 10-inch wiel. vrij solide het heeft dit leuke kleine het ziet eruit als een kleine spoiler door duidelijk een spatbord mooi klein spatbord om je droog te houden in de regen als je erin rijdt

En dan heb je deze reflectoren hier en ook je spatbord hier
eh aan deze kant heeft het dit waarschuwingslabel, niets anders aan die kant om eerlijk te zijn dus.

Meer informatie over de DYU S2 10 inch elektrische minifiets, compact, stijlvol, draagbaar ontwerp

Prev Post
Next Post

Reactie plaatsen

All blog comments are checked prior to publishing

Bedankt voor het abonneren

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning

Select your country or region

Inloggen
MY CART
(0 items)

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping