Meteen naar de content

Mijn kleinste E-bike met een Big Battery! DYU S2 elektrische fietsrecensie

by Jesse J. 20 Apr 2022 0 reacties

We gaan een nieuwe fiets testen, dit is de DYU S2 blik op dit kleine ding, dat is toch schattig? Dus we gaan het vandaag testen met mijn zoon van 57 pond. Hij gaat er eerst op rijden en dan spring ik op dit kleine ding en laat jullie zien wat het kan doen. We gaan de vermogenssnelheid testen, hetzelfde als wat ik in al mijn video's doe, en dan gaan we nu alle specificaties en details van deze fiets bespreken. ik heb hun iets grotere versie, de DYU D3f.

Meer informatie over de DYU S2 elektrische fiets

Prev Post
Next Post

Reactie plaatsen

All blog comments are checked prior to publishing

Bedankt voor het abonneren

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning

Select your country or region

Inloggen
MY CART
(0 items)

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping